Press

ΓΙΟΓΚΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ

με την Τίνα Ζυμαράκη

Θα κάνουμε ένα ταξίδι στη μακραίωνη ιστορία κι εξέλιξη του Γιόγκα από τους αρχαίους μύστες και μεσαιωνικούς ασκητές της Ινδίας μέχρι τη διάδοση και διύλιση των πρακτικών στη Δύση. Η παρουσίαση (με slides) έχει στόχο να φέρει νέα στοιχεία στο προσκήνιο, αναζητώντας τις πηγές και τις ρίζες των (πολλών!) προσεγγίσεων κι αντλώντας έμπνευση (*και* τροφή για σκέψη) από τα παραδοσιακά κείμενα και τους μεγάλους δασκάλους της σύγχρονης εποχής.
Αν είστε έτοιμοι να επανεξετάσετε πιθανώς παγιωμένες ιδέες για την ιστορία της γιόγκα και θεωρίες για το τι συνιστά τελικά τη γιόγκα όπως την ξέρουμε, βάσει πρόσφατης έρευνας στον εκκολαπτόμενο τομέα των γιόγκικων σπουδών (yoga studies), μην τη χάσετε.
Η ομιλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού δασκάλων 200h, και έιναι ανοιχτό προς όλους.
Συμβάλλοντας στην (πανελλαδική πλέον) προσπάθεια της γιόγκικης κοινότητας (και όχι μόνο) στήριξης και αλληλεγγύης η διαδικτυακή συνάντηση με την Τίνα Ζυμαράκη ελπίζουμε σε μία διαφωτιστική (και πιθανότατα ανατρεπτική!) ομιλία & παρουσίαση με θέμα «Γιόγκικη Παράδοση & Αυθεντικότητα» μέσω Webex.

Μπορούμε όλοι να είμαστε ήρωες, με τον μοναδικό, προσωπικό μας τρόπο. 100% των εσόδων εννοείται πως θα διατεθούν στην οικογένεια της Αναστασίας με την ευχή και προσευχή μας να καταφέρουν να της δώσουν τη φροντίδα και θεραπεία που χρειάζεται.

ΚΟΣΤΟΣ
Προτεινόμενη εισφορά: 10 €
Ελάχιστη εισφορά: 5 €
Πληροφορίες και συμμετοχές:
info@mandalastudio.gr & yogamargagreece@gmail.com
katerinaΓΙΟΓΚΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ