Press

Ανοιχτή συνάντηση γνωριμίας με την μέθοδο της Πνευματικής Θεραπείας και των Πνευματικών Αναπαραστάσεων

Βιωματική συνάντηση εσωτερικής εργασίας

Σύντομη περιγραφή

Τι είναι αυτή η Πνευματική Θεραπεία και η Πνευματική Αναπαράσταση που κάνεις; Δεν το έχω ξανακούσει….

Και εύλογα γιατί είναι μία θεραπευτική μέθοδος που αρχίζει και διαδίδεται σιγά-σιγά στην εποχή μας για να μας βοηθήσει, ατομικά και συλλογικά, στην αναζωογόνηση όλων των πτυχών της ζωής μας.

Η Πνευματική Θεραπεία και η Πνευματική Αναπαράσταση λειτουργεί για κάθε αποτύπωμα ζωής που νιώθεις μέσα σου και είναι ιδανική για προβλήματα που η πηγή τους είναι πέρα από εσένα και σου προκαλούν ανεπίλυτες συγκρούσεις, πόνο και βάσανα.

Έχει ένα ευρύ θεραπευτικό φάσμα κοιτώντας με συμπόνοια «αυτό που σε τρώει μέσα σου», για παράδειγμα ένα σωματικό σύμπτωμα, μια ψυχική ασθένεια, τραύματα, φόβους, την ανάγκη σου για να ανήκεις, για αυτοεκπλήρωση, επιτυχία, εσωτερική γαλήνη, χρήματα, ευτυχία, χαρά.

Εργάζεται επίσης εξαιρετικά για όλα τα ζητήματα των ανθρώπινων σχέσεων, μαμάς, μπαμπά, σχέσεις συντρόφων, συμπτώματα των παιδιών, καθώς και όλα τα πρότυπα της δικής σου γενεαλογίας που διέπουν την τωρινή σου συμπεριφορά.

Ένας από τους τρόπους που γίνεται η Πνευματική Θεραπεία είναι μέσω της Πνευματικής Αναπαράστασης.

Η Πνευματική Αναπαράσταση είναι η μετεξέλιξη της Συστημικής ή αλλιώς Οικογενειακής Αναπαράστασης όπως την εδραίωσε στον κόσμο ο Μπέρτ Χέλιγνκερ. Όπως ακριβώς και η Συστημική/Οικογενειακή Αναπαράσταση, η Πνευματική Αναπαράσταση επιτρέπει να γίνει γνωστό αυτό που βρίσκεται στο ασυνείδητό σου.

Επειδή όμως λειτουργεί μέσα από το Μεγάλο Πνευματικό Πεδίο της Ζωής, επιτρέπει ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα και εσωτερικές κινήσεις αναδιοργάνωσης της ζωής σου ταυτόχρονα σε διαφορετικά θεραπευτικά επίπεδα, προσφέροντας λύσεις εκεί που άλλες θεραπευτικές προσεγγίσεις σταματούν.

Είναι μια βαθειά, βιωματική μέθοδος θεραπείας και αυτογνωσίας.

Επειδή λοιπόν είναι βιωματική, ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβεις τι είναι και αν είναι για σένα και για την ζωή σου, είναι να την εμπειραθείς στην ανοιχτή συνάντηση γνωριμίας στις 24.02.2024 στο Χαλάνδρι.

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες παρακάτω.

Όλες και όλοι που αισθάνονται το κάλεσμα είναι ευπρόσδεκτες-ευπρόσδεκτοι!

Τόπος: Mandala «body & mind focus», K. Βάρναλη 52, Χαλάνδρι

Χρόνος: Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, 17:00 – 19:00

Προσέλευση: 15 λεπτά πριν την έναρξη

Ένδυση: άνετα ρούχα, και καλτσάκια στα πέλματα γιατί εργαζόμαστε χωρίς παπούτσια

Κόστος συμμετοχής: 20€

Διοργάνωση: Mandala «body & mind focus» Κατερίνα Λαρή Γαρυφάλλου και The Movement to Life Γεωργία Παναγιωτοπούλου

Συντονίστρια σεμιναρίου: Γεωργία Παναγιωτοπούλου, Πνευματική Θεραπεύτρια, Ομιλήτρια, Μέντορας
Βιογραφικό σημείωμα συντονίστριας:

Η Γεωργία Παναγιωτοπούλου άρχισε την έρευνα και εργασία της με την σοφία των πνευματικών και παραδοσιακών θεραπειών για να θεραπεύσει τα προσωπικά της θέματα υγείας. Η αναζήτηση ξεκίνησε με πολύχρονες ατομικές εκπαιδεύσεις από το 2000 (αυτογνωσία, γιόγκα, σιάτσου, χοροθεραπεία, ρητορική, ενεργειακή θεραπεία Body Mirror System, συστημική αναπαράσταση). Μετά από ένα ταξίδι σε διάφορες παραδοσιακές σχολές εσωτερισμού στην Ινδία το 2007, επιστρέφοντας με ωριμότερη συνείδηση, μαθήτευσε δίπλα στην Βίκυ Αρχοντούς και την Ιόχρους Φλόγα. Ταυτόχρονα, τον Νοέμβριο του 2009, συνάντησε τον βασικό της δάσκαλο Ρον Γιάνγκ (Ron Young – Healing Wisdom, The Wisdom of Healing School) και άρχισε την εκπαίδευσή της στην Πνευματική Θεραπεία και στις Πνευματικές Αναπαραστάσεις. Μετά από μακρόχρονη εκπαίδευση μαζί του, στην Ελλάδα, στην Ιταλία και στις ΗΠΑ, και πάντα με την χάρη του Πνεύματος, εξελίχτηκε σε μία Πνευματική Θεραπεύτρια.

Έχει επίσης εκπαιδευτεί στην ολιστική σωματική μάλαξη της σπονδυλοθεραπείας και του κοιλιακού μασάζ των Μάγιας (θεραπεία Arvigo®) και έχει ολοκληρώσει σπουδές ανατομίας και παθολογίας στην σχολή OM Centre.
Συντονίζει συνεδρίες ατομικά και σε ομάδες, δια ζώσης και διαδικτυακά. Εργάζεται στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα. Διοργανώνει και συμμετέχει σε θεραπευτικά και εκπαιδευτικά εργαστήρια, αρθρογραφεί, και κάνει δημόσιες ομιλίες.
Εργάζεται σε ψυχικό, νοητικό, συναισθηματικά και σωματικό επίπεδο. Δουλεύει με τη Χάρη του Πνεύματος και τα θεμέλια και τις αρχές που της έδωσαν όλοι οι υπέροχοι Δάσκαλοι και Δασκάλες της και η γενεαλογία τους, καθώς και όλες οι θεραπευτικές εκπαιδεύσεις, έρευνες και τεχνικές που ενσωματώνει βιωματικά.

Όπως λέει η ίδια,
«Η πρόθεση μου είναι να φέρω τη θεραπεία στην υψηλότερη δυνατή εκδήλωση της σε όλα τα επίπεδα με σεβασμό, γνώση και ευθύνη απέναντι σε όλη την γενεαλογία θεραπευτών που εκπροσωπώ και την προσωπική πορεία των ανθρώπων που εργάζονται μαζί μου»
Γεωργία Παναγιωτοπούλου

katerinaΑνοιχτή συνάντηση γνωριμίας με την μέθοδο της Πνευματικής Θεραπείας και των Πνευματικών Αναπαραστάσεων