Advanced Yoga Teacher Training 300hrs

Advanced Yoga Teacher Training 300hrs

Advanced Yoga Teacher Training 300hrs - Mandala

Advanced Yoga Teacher Training 300hrs

Το Ανώτερο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Δασκάλων Yoga του Mandala Yoga Academy είναι μια ξεχωριστή εκπαιδευτική εμπειρία προχωρημένου επιπέδου, με συνολική διάρκεια 300 ωρών.
Το Πρόγραμμα προσφέρει μία ολιστική, θεωρητική και πρακτική, προσέγγιση στη Yoga. Απευθύνεται σε επαγγελματίες δάσκαλους ή σε πολύ προχωρημένους ασκούμενους. Στο Advanced Yoga Teacher Training 300Hrs του Mandala θα εμβαθύνουμε στην επιστήμη της Υoga, θα αποκτήσουμε νέες δεξιότητες και εργαλεία διδασκαλίας καθώς και έμπνευση για μια πιο ολοκληρωμένη προσωπική πρακτική.
Το Πρόγραμμα, που είναι πιστοποιημένο από τον οργανισμό International Yoga Federation, παρέχει στους σπουδαστές:

• Ποικιλία και εγκυρότητα στη διδασκαλία: η εκπαιδευτική ομάδα του Mandala Yoga Αcademy έχει εκτενείς σπουδές σε διάφορες παραδόσεις και πτυχές της yoga και πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία. Το Mandala συνεργάζεται με μια ομάδα επιστημόνων (γιατρών, φυσιοθεραπευτών, ψυχολόγων, κινησιολόγων) oι οποίοι διδάσκουν ειδικά θέματα. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη σύνδεση των φιλοσοφικών αρχών και της επιστήμης της yoga με την πρακτική εφαρμογή τους στη διδασκαλία.

Ευελιξία: Η σεμιναριακή δομή του προγράμματος είναι ευέλικτη και σας δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε την εκπαίδευση στο χρόνο που σας εξυπηρετεί ή απλώς να παρακολουθήσετε κάποια σεμινάρια που σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα.

•Δυνατότητα συνέχισης των σπουδών (μετεκπαίδευση): το Mandala Yoga Αcademy παρέχει μια ποικιλία εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όσους σπουδαστές επιθυμούν να επεκτείνουν την εκπαίδευση τους Υoga Teacher Training 200Hrs. Παρέχουμε προγράμματα σπουδών Yoga Therapy Teacher Training, Aerial Yoga Teacher Training, Aerial Yoga Therapeutics, Kids Yoga.

•Υποστηρικτικό περιβάλλον: στο Mandala Yoga Αcademy προσπαθούμε να ζούμε τη yoga. Εκτός από ένα όμορφο και άρτια εξοπλισμένο χώρο εκπαίδευσης, θέλουμε οι σπουδαστές μας να νοιώθουν ότι ανήκουν σε μια οικογένεια όπου η υποστήριξη, ο σεβασμός και η ενότητα θα τους βοηθήσουν να εξελίξουν τις γνώσεις τους.

Το πρόγραμμα είναι βασισμένο στις αρχές της Hatha Yoga, έτσι όπως παραδοσιακά διδάσκεται στην Ινδία (Gurukulam method). Το Advanced Yoga TTC 300Hrs του Mandala, βασισμένο στις αρχές της Hatha Yoga (Gurukul Method, India ) συνδυάζει θεωρητική και πρακτική διδασκαλία. Οι σπουδαστές θα κληθούν να παρακολουθήσουν, να προετοιμάσουν, να διδάξουν και να παρατηρήσουν τάξεις yoga, pranayama, meditation, satsangs.

 

Στη διδακτέα ύλη περιλαμβάνονται:

Asana
σωστή ευθυγράμμιση, δημιουργία εμπνευσμένων αλληλουχιών asanas για διαφορετικά επίπεδα και ομάδες μαθητών, προχωρημένες asanas & transitions για εξέλιξη της πρακτικής,modifications, χρήση yoga-props, βασικές αρχές και εφαρμογές yoga therapy

Pranayama
κλασσικές και προχωρημένες pranayama,αλληλουχίες pranayama, bandhas & kumbhaka

Meditation & Μindfullness
τεχνικές βαθιάς χαλάρωσης, διαλογιστικές τεχνικές, θεραπευτικές τεχνικές mindfullness,Yoga Nidra [level I & II], Prana Nidra [level I & II]

Shatkarma
Γιόγκικοι καθαρισμοί και αποτοξινώσεις

Επιστήμη της yoga:
Ενεργειακή και λεπτοφυής ανατομία (Prana anatomy, Chakras, Nadis, Vayus, Koshas,Τattwas) και η πρακτική εφαρμογή της στη yoga)

Φιλοσοφία & Ιστορία της yoga:
• Ιστορία και Παράδοση της Hatha Yoga & η σύγχρονη εξέλιξη της
• Ταντρική παράδοση και Ενεργειακή Ανατομία
• Γιόγκα Σούτρας: Η Ψυχολογία και Φιλοσοφία της yoga
• Bhagavat Gita
• Σανσκριτικά – H γλώσσα της Yoga: Βασικοί όροι

Δεξιότητες Διδασκαλίας
πρακτική εφαρμογή βασικών αρχών κινησιολογίας, adjustments, φωνητικές ασκήσεις, queing, assisting, δημιουργία θεματικών τάξεων και workshops, η διδασκαλία yoga ως επάγγελμα

Nada Yoga Elements
Μantras, Nada Yoga στη πράξη

Αρχές Vedic Tantra
Γιόγκικη Διατροφή, Γιόγκικος τρόπος ζωής
Εισαγωγή στην Ayurveda

Kriya Yoga

 

Εάν επιθυμείτε να εμβαθύνετε στις πιο λεπτοφυείς πτυχές της yoga, να εξελίξετε τη πρακτική σας και να αναβαθμίσετε τις δεξιότητες διδασκαλίας σας, τότε αυτό το πρόγραμμα είναι για σάς!
Το ανώτερο εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Δασκάλων Yoga – Advanced Yoga TTC 300Hrs του Mandala θα διεξαχθεί μεταξύ Οκτωβρίου και Μαίου, σε 8 εντατικά Σαββατοκύριακα εκπαίδευσης.

Ημερομηνίες Διεξαγωγής:
• 28-29/10/2023
• 25-26/11/2023
• 16-17/12/2023
• 13-14/1/2024
• 17-18/2/2024
• 9-10/3/2024
• 6-7/4/2024

Υπεύθυνοι προγράμματος:
• Λαρή-Γαρυφάλλου Κατερίνα (ERYT® 500, YACEP®, γραμματέας του International Yoga Federation στην Ελλάδα)
• Γουρνέλη Μαρίνα (RYT 500)

◬ Πληροφορίες & Εγγραφές:
Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε μια συναντηση και να ενημερωθείτε εκτενώς για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα στο +30 211 409 0169 ή στο info@mandalastudio.gr

Πολιτική Ακύρωσης:
1. Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.
2. Σε περίπτωση ακύρωσης έως και ένα μήνα πριν την έναρξη, επιστρέφεται ολόκληρο το ποσό των χρημάτων πλην της προκαταβολής.
3. Σε περίπτωσης ακύρωσης λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη, το ποσό των χρημάτων δεν επιστρέφεται.

managerAdvanced Yoga Teacher Training 300hrs