Ματίνα Βρούλου

Yoga Teacher, δασκάλα yoga, Ματίνα Βρούλου

Yoga Teacher, Ματίνα Βρούλου

Η Ματίνα Βρούλου, έχει σπουδάσει Graphic Design στη Vakalo, School of Art & Design και κατέχει Master of Arts στο Graphic Design & New Media, από το UCCA. Εργάζεται περισσότερο από 10 χρόνια ως Graphic Designer με ειδίκευση στο Web Design.

Έχει μυηθεί στην πρακτική του διαλογισμού στα 16 της και όταν το 2007 ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τη yoga αμέσως ένιωσε ότι βρήκε τη σύνδεση με αυτό που αναζητούσε τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

Το 2009 γνώρισε την Κατερίνα Λαρή Γαρυφάλλου & το ταξίδι της εμβάθυνσης στη yoga ξεκίνησε. Το 2011 επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Ινδία, ένα ταξίδι που αποτελούσε όνειρο ζωής και γνώρισε τον δάσκαλο της Yogacharya Saji P.K.
Ολοκλήρωσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη Hatha Yoga το 2012 με την Κατερίνα Λαρή Γαρυφάλλου και έκτοτε διδάσκει Yoga.

Τα μαθήματα της συνδυάζουν κυρίως Hatha Yoga & Vinyasa Flow, με εστίαση στην ευθυγράμμιση, τη σύνδεση με τον εσωτερικό μας εαυτό, και την εμβάθυνση στην αναπνοή και το σώμα, με στόχο την σωματική και πνευματική αφύπνιση.

Παραμένει πάντα μαθήτρια παρακολουθώντας σεμινάρια & workshops τόσο στην Ελλάδα όσο και δασκάλων στο εξωτερικό, όπως: Cat Alip Douglas, Sean Corn, Patrick Broome, Petros Haffenrichter κ.α. Πρόσφατα ξεκίνησε και παρακολουθεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα 200hr Yoga Therapy υπό την αιγίδα του International Yoga Federation, με σκοπό τη χρήση της γιόγκα σε ένα ολιστικό τρόπο ζωής.

Yoga Teacher, δασκάλα yoga, Ματίνα Βρούλου
Ματίνα Βρούλου