Κατερίνα Μπατζιλάκη

Yoga Teacher, δασκάλα yoga, Κατερίνα Μπατζιλάκη

Yoga Teacher, Κατερίνα Μπατζιλάκη

Η Κατερίνα Μπατζιλάκη σπούδασε Ψυχολογία στο Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδος/Deree (BA). Παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων και ειδικεύτηκε στην αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών σε παιδιά και εφήβους. Μέσα από εξατομικευμένα προγράμματα παρέχει υποστηρικτική-παρεμβατική διδασκαλία. Έχει συμμετάσχει, ως επιστημονικός συνεργάτης, στη συγγραφή του βοηθητικού εγχειριδίου «Η ολική συλλαβή», που αφορά την κατάκτηση του μηχανισμού της ανάγνωσης από παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.

Το 2008 ήρθε σε επαφή με την πρακτική και τη φιλοσοφία της γιόγκα, υπό την καθοδήγηση της Κατερίνας Λαρή Γαρυφάλλου, ανακαλύπτοντας μια ολοκληρωμένη μορφή άσκησης, ευεργετική για το νου και το σώμα.

Η αγάπη της για τα παιδιά και τη γιόγκα, την ώθησαν να ασχοληθεί με το τμήμα baby & kids yoga του Mandala studio. Εκεί βρήκε ένα νέο πεδίο δράσης και δημιουργικότητας. Εφάρμοσε την εμπειρία και τις γνώσεις της σε ένα πρόγραμμα γιόγκα που ενισχύει όχι μόνο τη φυσική κατάσταση κι ευλυγισία των παιδιών, αλλά και τον κινητικό τους συντονισμό, καθώς και την ικανότητα τους να συγκεντρώνονται και να χαλαρώνουν.

Έχει ολοκληρώσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα Aerial Yoga και Aerial Yoga Therapeutics με πιστοποίηση από το Yoga Alliance.

Από το 2016 διδάσκει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Aerial Kids & Kids Yoga Teacher Training του Mandala Yoga Studio (International Yoga Federation)

Yoga Teacher, δασκάλα yoga, Κατερίνα Μπατζιλάκη
Κατερίνα Μπατζιλάκη