Αναστασία Ζησούδη

Yoga Teacher, δασκάλα yoga, Αναστασία Ζησούδη

Yoga Teacher, Αναστασία Ζησούδη

Η Ζησούδη Αναστασία αποφοιτώντας από την Γυμναστική Ακαδημία το 2007 με ειδικότητα στην υδατοσφαίριση και αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης παρατηρούσε τους συναθλητές της να βιώνουν διάφορους τραυματισμούς. Αυτό την έκανε να προσεγγίσει εναλλακτικούς τρόπους θεραπειών όχι μόνο για αθλητές αλλά και για ανθρώπους όπου η καθιστική ζωή της δουλειάς τους, τους έχει προκαλέσει διάφορα σωματικά προβλήματα.

Σε όλη αυτή την πορεία έκανε σεμινάρια θεραπευτικού μασάζ, κινησιολογίας, pilates και yoga.

Ταξιδεύοντας στην Ινδία μελέτησε την φιλοσοφία της γιόγκα με αξιόλογους δασκάλους και κατάλαβε πως εκτός από τα θεραπευτικά οφέλη η γιόγκα είναι ένας εναλλακτικός τρόπος εκγύμνασης για μια ισορροπημένη και υγιή ζωή σε πολλά επίπεδα βοηθώντας κάποιον να κοιτάξει καλύτερα μέσα του και να ανακαλύψει τον αληθινό εαυτό του.

Οδηγήθηκε έτσι στην εκπαίδευση της Hatha Yoga υπό την καθοδήγηση Ινδών δασκάλων στο Rishikesh Yog Peeth εμβαθύνοντας στην φιλοσοφία του συστήματος, την ευθυγράμμιση και στον τρόπο εφαρμογής της γιόγκα σε κάθε επίπεδο. Σημαντική ώθηση στην εξέλιξή της αποτέλεσε η εκπαίδευση στην μεθοδολογία της Anusara Yoga από τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη, όπου γνώρισε να ευθυγραμμίζει το σώμα με τον νου και την καρδιά!

Είναι ευγνώμων που έχει την ευκαιρία να μοιράζεται αυτή την γνώση και να βοηθάει ανθρώπους να βρουν ισορροπία, χαρά και αγάπη στις ζωές τους.

Yoga Teacher, δασκάλα yoga, Αναστασία Ζησούδη
Αναστασία Ζησούδη