Κατερίνα Σπαή

Yoga Teacher, δασκάλα yoga, Κατερίνα Σπαή

Yoga Teacher, Κατερίνα Σπαή

Η Κατερίνα Σπαή είναι δασκάλα κλασικού και σύγχρονου χορού, απόφοιτος της ανώτερης επαγγελματικής σχολής Ραλλού Μανου. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της, ξεκίνησε την ενασχόληση της με το σύστημα του Joseph Pilates, καθώς είναι άμεσα συνυφασμένο με τον χορό, αφού προάγει την ευθυγράμμιση, επιμήκυνση και σωστή στάση του σώματος.

Εκπαιδεύτηκε στο Pilates Mat, Pilates Props, Pilates Stick & Equipment καθώς και στο Pilates & εγκυμοσύνη. Λίγο αργότερα, η γνωριμία της με την Κατερίνα Λαρή Γαρυφάλλου, από την οποία λαμβάνει και την πρώτη της εκπαίδευση στη Hatha Yoga, παίζει καθοριστικό ρόλο καθώς η ίδια αποτελεί έμπνευση για εκείνη και την βοηθά να ανακαλύψει το μονοπάτι της γιόγκα και να συνειδητοποιήσει πως πρόκειται για ένα ενδιαφέρον ταξίδι προς την αυτοβελτίωση και την επαφή με τον εσωτερικό μας κόσμο.

Στο πρώτο της ταξίδι στην Ινδία, συναντά τον επόμενο δάσκαλο της Yogacharya Saji P.K. και 2 χρόνια αργότερα ταξιδεύει ξανά εκεί για να παρακολουθήσει το Advanced Yoga Teacher Training. Παράλληλα έχει πιστοποιηθεί στην Aerial Yoga και στην Yoga for kids. Παραμένει μαθήτρια και παρευρίσκεται συνεχώς σε σεμινάρια με Έλληνες και ξένους δασκάλους με σκοπό τη συνεχή βελτίωση, ώστε να μπορεί να μεταδώσει κάθε της γνώση.

Κατερίνα Σπαή