Press

Σεμινάριο Μύησης στα Ακασικά Αρχεία

11/09/2016

11 Σεπτεμβρίου 2016
10:00 – 19:00

 

Όλοι μέσα μας κρύβουμε ένα αθάνατο κομμάτι το οποίο ονομάζουμε Πνεύμα, Ανώτερο Εαυτό, Θεϊκή πλευρά.. Αυτός ο Ανώτερος Εαυτός μας είναι συνδεδεμένος με μία Θεϊκή Πηγή την οποία ονομάζουμε Ακάσα, Θεό, Σύμπαν.. Αυτή η σύνδεση υπάρχει βέβαια μόνο στα πλαίσια του δυαδικού μυαλού μας που δεν κατανοεί ακόμα την έννοια του “όλον”. Στην Ακάσα είναι αποθηκευμένες όλες οι πληροφορίες που αφορούν τα ταξίδια της ψυχής μας στη γη ή οπουδήποτε αλλού.

Σε αυτό το σεμινάριο μαθαίνεις να έχεις πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεία με το να έρχεσαι σε επικοινωνία με τον Ανώτερό σου Εαυτό και οποιαδήποτε οντότητα βρίσκεται στο πλευρό σου. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να λάβεις οποιαδήποτε στιγμή φώτιση και θεραπεία, που ρέει διαρκώς από το Φως της Ακάσα, καθώς και πολύτιμες πληροφορίες ως απαντήσεις στις ερωτήσεις σου.

Είναι ένα βιωματικό σεμινάριο, στο οποίο εκτός από τη μύηση στα Ακασικά Αρχεία, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο δεν σου επιτρέπει την παρούσα στιγμή να κάνεις το επόμενο βήμα στο Πνευματικό σου Ταξίδι!

Με την Αγάπη Ελπίδα Αποστολοπούλου.

Περιλαμβάνει :

  • Μύηση στα Ακασικά Αρχεία
  • Εξάσκηση στο διάβασμα των Ακασικών Αρχείων
  • Αντιμετώπιση εμποδίων που δεν αφήνουν να κάνουμε το επόμενο βήμα στην εξέλιξή μας
  • Κατανόηση της λειτουργίας της σεξουαλικότητας
  • Προσωπικά μηνύματα για τον καθένα

και πολλά άλλα

Η τιμή του σεμιναρίου είναι 100 ευρώ.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε :

2114090169 – www.mandalastudio.gr/contact/

6907189464 – befreeandhappy78@gmail.com

katerinaΣεμινάριο Μύησης στα Ακασικά Αρχεία